Studerende ofte overser muligheder for at spare – tillade ikke dig at være en af dem! Spise mindre: Jeg kan ikke rigtig lide denne ene, men når gange få virkelig hårdt fødevarekvalitet er vigtigere end mad kvantitet i slutningen af dagen. Vores forfædre bestemt oplevet tider med knaphed hvor de ville spise meget mindre for et stykke tid. Du kan også øve intermitterende fastende for at være i stand til at spise mindre uden følelse hungrig hele tiden.

Prøve generiske mærker af nogle af dine mest almindeligt købte varer. Det er oftentimes svært at mærke en forskel. Bestemte indkøb, såsom medicin og økologiske fødevarer, er særlig smart at købe generiske, fordi de er reguleret af FDA og USDA, henholdsvis.

Forfølge gør penge at gøre noget, der opfylder du. Om det er i den karriere, du er i nu eller noget andet, finde en måde at være på linje med dit arbejde og tjene penge gør det. Nogle gange, det er lettere sagt end gjort, men du kan starte med at tage små skridt til at bevæge dig mod de ultimative mål med følelse opfyldt ved hvordan du tjene penge. Et eksempel ville være at bruge tid på at regne ud, hvad du vil gøre med dit liv ved afskygning mennesker i andre erhverv. Hvad det tager, du bruger for meget tid på at arbejde for at gøre noget, der ikke opfylder du.

Hvis du føler dig presset for tid og har ikke råd til at tilbringe tid klipning kuponer og matche dem op til salg, fokusere mere på shopping i butikker, der vil spare dig penge med deres generelt lavere priser. Walmart, for eksempel tilbyder priser, der er 20% mindre end konkurrenterne. Aldi og Trader Joes er også kendt for at tilbyde hverdagen lave priser. Hvis dette er din metode for at spare penge på dagligvarer, undgå dyre butikker som Whole Foods og det friske marked.

Drej at-home film ser ind i din egen mini biograf (en minema, hvis du vil). Gøre popcorn, splurge på sodavand, og måske endda går alle ud med en kasse med Sour Patch Kids. Slukke lys og telefoner, og gemme chat efter filmen til en teater-lignende oplevelse uden afskalning ud masser af penge.

Køb online, da det sparer du penge. Tjenester som Amazons Prime Pantry og Abonner og Gem tjenester kunne spare dig for tonsvis af penge på hverdagens essentials. Der er tonsvis af andre nyere tjenester tilgængelige for, herunder Boxed, hvor du kan købe i bulk online. Plus er der masser af store hjemmesider til at købe tøj, legetøj, gaver og meget mere online på en stejl rabat.

Dette er kun et bredt overblik, men der er masser af måder at reducere de finansielle konsekvenser af en begrænset kost. Nogle af disse er ikke-brainers, der gælder for næsten alle: vokse din egen producere, forberede dine egne måltider og købe færre emballerede fødevarer.

Hvis du hovedet oversøiske uden dækning, spiller du et farligt spil. Altid får forsikring, og sørg for at læse med småt, fordi de fleste forsikringsselskaber har en liste over undtagelser så langt som din arm. For at spare penge, kan du selvforsikre ved at gøre det overskydende (co pay) så højt som muligt og ved nødlanding på vandet dækning for holder af ubesvarede flyvninger eller ejendele. Personligt, vil jeg kun beskyttelse for de store ting, som medicinsk evakuering eller hospitalet regninger.

Kredit score rapport og overvågning af indberetninger (Quicken til Windows) og data download fra deltagende finansielle institutioner eller andre parter er tilgængelige indtil April 2020; kunde telefonsupport, online funktioner og tjenester varierer, kræver adgang til internettet og/eller kan være underlagt forandring, ansøgning godkendelse, gebyrer, yderligere vilkår og betingelser. 15.000 + Deltager finansielle institutioner fra 1-10-2016.