På grund af de problemer med modtagelsen, som mange kunder har fundet ved køb iPhone 4 har mange været forladt med den idé, at købe en sag er et krav for at undgå de modtagelse spørgsmål, der er forårsaget af forkert holder telefonen. På lavere pris niveauer, kan du spare samlet set betaler kw upfront for enheden og parre det med en forudbetalt eller måned-til-måned kun SIM-kontrakt. Apple har afsløret den nyeste generation af iPhone, herunder præmie iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Hvis du har været en Apple bruger for år, så er chancerne du kender din vej omkring en iPhone.

Ligeledes, den iPhone 8 købte direkte hos Best Buy starter på $799 for 64 GB, mens iPhone 8 Plus bærer en startpris på $899. IPhone X har visningen største af de tre kw nye iPhones med en 5.8 tommer kant-til-kant OLED Super Retina skærm, der har en 2436 x 1125 pixel opløsning for en pixeltæthed på 458ppi, hvilket gør det den skarpeste og skarpeste display.

Du kan bruge hjemmesiden eller Apple Store app på en iOS-enhed. Vi opfordrer dig til at gå til en lokal Apple Store eller andre forhandler og tilbringe noget tid med hver. Der kan kw betyder en lavere opløsning end “Super nethinden” skærmen på iPhone X og andre kompromiser, men generelt Apples mål med den nye model vil være at holde omkostningerne nede.

Dette program er blevet redesignet ikke så længe siden for at gøre det mere bekvemt at spore de fælles egenskaber du har med de andre på sit netværk. Denne lille enhed er købedygtig forlænge cellulære kw signal til 10 gange signalstyrke, dual band understøttes og kan arbejde med næsten enhver telefon til at levere forbedrede data og voice-tjenesten og kræver ingen fysisk forbindelse med telefonen.

Nikkei har derfor nu reduceret sine prognoser for Apple iPhone X forsendelser i første kvartal af 2018, sænke sine tidligere prognoser med 50%, ned til en forventet kw 20 millioner enheder for kvartal. Måske den nærmeste analog til AR, men gaming, hvor Apples iPhone indtastet et overfyldt marked af specialiserede gaming konsoller.

De fleste gange screen protector skjold er forsynet med iPhone X priser. Og med tusind-dollar iPhone X er alle vrede dette gaver sæson (hvis du kan få en), kan du også spare et par bukke på det før gift-wrapping din egen nutid. Med iPhone kw X i omløbet senere i 2017, tech eksperter fik fat i håndsættet og gik gennem den sædvanlige processen med at rive det ned, undersøge komponenterne, og koster det op, derefter sammenligne produktionsomkostningerne til detail pris for at få vist Apples Mark-up.

På de fleste iPhones (og de fleste ikke-OLED telefoner) lyse ikke LCD-skærmen op. I stedet er der side eller ryg lys, der giver lys. Svarende til programmer kw tilbydes af din egen transportør, Apple kan du købe telefoner direkte fra dem på afbetaling planer, der kommer med deres AppleCare support service indstillingen standard.

Det er også den første telefon Apple har frigivet, der omfatter en OLED skærm i stedet for en LCD-skærm, som betyder det tilbyder rigere farver og bedre kontrast. Næsten alle model er tilgængelig for umiddelbar i butikken pickup på Apple kw butikker, også. Er nu en dårlig tid til at købe en iPhone7? Apple har også viste, at omkostningerne ved fastsættelsen af andre skader “på telefonen er så højt som £556.44, så du virkelig ønsker at sikre, at du ser efter din iPhone X, hvis du køber en.