Hvis du skriver i ord “home business” i enhver større søgemaskine vil du hurtigt komme til følgende konklusion: der er ingen mangel på arbejde i hjemmet muligheder i dagens markedsplads. Jeg har læst en masse blogs fra mennesker leve brand livsstil og mente den følgende liste ville give et godt overblik. Jeg er 47 år gammel og har haft planer om økonomisk uafhængighed og førtidspensionering for de sidste 15 år. Han udviklede FIRECalc livsstadie regnemaskine, der får alle de tal, der er forkert (det omfatter ikke en værdiansættelser justering og det er den vigtigste enkeltfaktor, der bestemmer pensionering succes eller fiasko).

Måske er semi-pensionering, hvor du arbejder mindre end 40 timer om ugen, men har akkumuleret nok aktiver for at delvist leve af, svaret. Jeg aslo ved ikke, at finansielle uafhængighed ville betyde aldrig tjene penge igen-undertiden tjene penge er bare sjovt;).

Når du begynder at kigge rundt vil du bemærke, at verdens job har masser af semi-pensionerede arbejdstagere og fagfolk. Du er velsignet for at elske dit job og jeg kan se, hvorfor førtidspension er ikke en stærk appel. Gwen og J er værter for brandøvelse, en podcast, som de diskuterer en bred vifte af emner i den finansielle IndependenceEarly pensionering (brand) plads fra fast ejendom til online iværksættere til at skrive romance romaner til Airbnb.

OAS clawback er egentlig ikke et problem, de fleste Mustachians vil bekymre, jeg forestiller mig, som det ikke starter indtil $67k årlige indkomst i alderdommen. Gennem begrænsede udgifter og regelmæssig besparelse, selv under nogle meget hårde tider for nylig, jeg har været i stand til at lægge væk penge til pensionering og er i øjeblikket gældfri.

En bemærkning: der er altid et element af usikkerhed i den finansielle planlægning på alle stadier af livet. Jeg for nylig trak sig tilbage fra en højt betalende corporate job. At sagde, måske tidlig pensionering er ikke en god idé for det store flertal af mennesker. Så en dag FIFA meddelte, at han bør ingen længtes gøre som han er vejen forbi pensionsalderen.

For dem, der tjener $50.000, skal dine årlige udgifter være under $23,150 om året, så du kan gemme de andre $26,850. Du skal sætte store mængder af tanke, planlægning, og forskning i din pensionering strategi, især når du ønsker at gå på Pension før alder 50.

Holde i sindet, selv når du nå økonomisk uafhængighed, kan det være nyttigt at fortsætte med at arbejde deltid i din nuværende linje i arbejde eller tage på en side koncert til at opretholde en ekstra indtægt eller adgang til sygesikring. Der er en række af blomstrende samfund fokuseret på finansielle uafhængighed og førtidspensionering.