Hvad facetter af dit bryllup er vigtigst for dig? Fokus på områder, der gør dit hjerte gå Pitter-trippen, og du vil føle dig OK om skimping på resten. Med hensyn til hvad gæsterne har tendens til at huske, ifølge en undersøgelse foretaget af St. Louis bruden og gommen magasin, siger 81 procent af gæsterne underholdningen er den mest mindeværdige del af et bryllup. Privatøkonomi basics går langt ud over tilbringe mindre end hvad du tjener. Det er om brugen af værktøjer — om budgetter eller 0% kreditkort – for at give en enkel, rydde sti til realisering af din privatøkonomi mål og udnytte den visdom og indsigt hos dem, der har været den samme vej. Hvis du er i stand til at betale mindre for et par af kvalitet sokker som Warren Buffett, desto bedre.

Reducere dit energiforbrug. De fleste mennesker accepterer prisen på deres elregning hver måned uden spørgsmål. Faktisk er det muligt at reducere dit energiforbrug (og dermed din månedlige regning) med blot et par enkle trin. Disse tricks er så let, at der er praktisk talt ingen grund til at undgå dem, hvis du søger for at spare penge. Bedst af alt, at reducere mængden energi du bruger også reducerer mængden af forurening du indirekte producere, minimere din indvirkning på det globale miljø.

Ifølge en undersøgelse, venner med lignende træk kan afhente gode vaner fra hinanden – og det gælder også for dine penge! Så prøv at indsamle flere venner til almindelige penge frokoster, som denne kvinde gjorde, afbetale $35.000 af gæld i processen.

Hvordan at tage sig af dit tøj Køb tøj bygget til sidste er én ting- men der er en masse du kan gøre for at få dem til at udholde. Her er eksperternes tips til iført, lagring og endda rengøring dit tøj korrekt for at forlænge levetiden på din foretrukne emner.

Jeg betalte 1/10 prisen på elektronik til den udvidede garanti. Denne garanti har dækket 2 bundkort og 2 system fans til min computer, og erstatter dybest set hjernen til mit fladskærms TV. Så betalte jeg omkring $175 til den udvidede garanti, sparer udgifterne til udskiftning af både min computer og TV.

Det første skridt er at finde ud af dit budget. Bruge en regnemaskine, der anser rentesats, lånets løbetid og udbetalingen til at hjælpe dig med at finde din prisklasse. Din bedste chance er at se på boliger på den nederste ende, så du har en buffer til overraskelse udgifter, ligesom eventuelle ændringer kan du håber- eller har brug for – at gøre.

Når du investere i aktiemarkedet, ender du med at betale gebyrer i nogle kapacitet. Uanset om det er gebyrer fra de penge, du investerer i, mæglerfirma, du bruger, rådgiver du leje eller en kombination af disse – vil du betale gebyrer. Gebyrer du betaler varierer og kan være en vanskelig opgave at finde ud af. Kontroller, at du ved, hvor meget du betaler i gebyrer. Du kan se på din prismodellen på din investering kontoudtog (specielt på bekostning ratio af porteføljen) ud over at tilføje ud af lommen gebyrer du betaler for services får du med dine investeringer. Gebyrerne er undertiden skjult og vanskelige at finde. Gøre det til en prioritet at vide, hvad du betaler i gebyrer så du ikke er narret til at betale mere, end du bør betale.