En uventet regning kan have en enorm indflydelse, når pengene er stram. Finde en måde at begynde at spare penge, så at uventede udgifter ikke er så ødelæggende kan ikke være let. Sørg for at du har de rigtige ejendom dokumenter på plads. Dette varierer for alle, så jeg altid anbefale at se en advokat. Men ikke blive skræmt af mig at sige, at – hvis du er gift, har børn, eller har nogen andre, der er økonomisk forbundet til dig, det er virkelig vigtigt, du har de rigtige ejendom dokumenter på plads. Jeg ser alt for mange af mine venner med børn ikke at have en ejendom plan. Mine to cents er, at det er værd at par af grand du kan have til at betale for at beskytte din familie.

Når du laver dine madplaner, tilføje nogle af de store køleskab-clearing opskrifter til at gøre for at bruge op alt. For eksempel, er quiche en lækker (og nemme) måltid, der kan håndtere enhver kød og veggie odds og ender du ønsker at sætte i det. Gryderetter og gryderetter er også gode måder at bruge op enden af tirsdagens grønne bønner og torsdagens skinke.

Find måder at reducere dine udgifter. Start med at kigge på dit budget og angribe hver udgift på et tidspunkt. Dagligvarer, gøre forskning om, hvordan du kan bruge kuponer og spare i butikken. For utilities, kalde din kabel-selskab og bede om en bedre deal (eller grøften kabel alle sammen). Det er forbløffende, hvor meget du kan skære i dine udgifter med en lille indsats.

Og mens der er masser af personal finance tips derude — næsten 12 millioner stykker af online-indhold har været helliget emnet for privatøkonomi – nogle gange er det bedst at søge nøglecentre på emnet til at hjælpe guide dig i din personlige finansiering Quest.

Hvis du er sat på er opbygning af et nyt hjem der mange måder du kan holde dine omkostninger nede. Der vil naturligvis gøre bankerne mere tilbøjelige til at finansiere din nye hjem bygning projekt. Heldigvis reduceret priserne på hjem bygning produkter, der spænder fra gulv til helvedesild til drywall meget for forbrugerne, som fabrikanterne alle konkurrere om forbrugerne.

Dag gammelt brød og bagels kan spare dig op til 50%. Hvis du ved du vil spise det samme eller toast det, derefter købe dag-årige i stedet for frisk. Deli ender og nedsat pris producerer også spare penge. Du kan bruge en fantastisk kok ‘s salat eller deli-roll for Shabbat deli ender. Jeg plejer at købe disse varer til øjeblikkelig brug, da de ofte ikke har den samme holdbarhed som almindelige, prismærket fødevarer. De smager bare så lækker, men.

Forfatteren og hendes mand gik på et udgiftsmål forbud i januar 2012 til at betale for en tur til Baltimore. Forbuddet kun varede en måned, men Milwaukee par lært en masse om deres forbrug vaner. Og mens de havde et par slip-ups undervejs (herunder bestiller en pizza en nat), lykkedes det dem at nå deres mål.