Tilføje en motorcykel vejhjælp plan til din forsikring kan give dig fred i sindet, når du er på farten. Når der beskæftiger sig med en bil brand, selvfølgelig, bruge din dom. Det bedste tidspunkt at slukke en er så snart du bemærker det. Hvis en brand vokser, er du sikkert bedre stillet på at få langt væk fra køretøjet. Her er nogle råd fra Autoblog på hvad de skal gøre, hvis din bil fangster brand. Det er værd at læse.

Ja, nogle vejhjælp planer selv følge dig i udlandet. Du kan blive dækket længere end du kender. Leje et køretøj i udlandet kan være stressende, så det er godt at vide, om eller ej du er dækket i tilfælde af at noget skal ske. Du ved aldrig, hvor og hvornår du skal bruge hjælp.

Dækning af en plan kan variere i form af tilgængelighed (f.eks. 24/7 hjælp), antallet af køretøjer eller drivere, der er omfattet og slags køretøjer er omfattet. Når man sammenligner dækning mellem planer, er der flere andre faktorer, der skal betragtes som godt. Se også: Vejhjælppriser.dk

Det giver mere økonomisk mening at betaler et lavt engangsbeløb hvert år for vejene nødhjælp dækning, end det gør for at betale out-of-pocket kontant hver gang du eller en anden driver i din husstand har brug for hjælp. Mange virksomheder tilbyder akut vejhjælp planer for væsentligt mindre end $100 om året. Hvis du finder dig selv har behov for en blår, kunne du betale dobbelt- eller endda tredobbelt – de penge, det ville tage for at købe vejhjælp dækning for et år.

Den generelle regel for vand i enhver nødsituation er, at en person har brug for en gallon af vand for én dag, og mere er bedre, hvis din rejse-planer omfatter en tur gennem ørkenen eller i midten af ingenting. Efter at forske 16 typer af vand kander, vil vi anbefale Reliance 4-Gallon Aqua-Tainer afhængigheden har to standout funktioner — en skrue-på udluftning hætte og en spidsende, der vender i sig selv når den ikke er i brug — at arbejde sammen om at forhindre store udslip. Skruen-on udluftningsanordning cap plejer at komme fortrydes, i modsætning til pull-top ventilationsåbninger på nogle konkurrenter, som har tendens til at løsne og lække når du kører på alt andet end de mest jævne veje. Spidsende caps kan også være en svaghed for nogle kander. Når du ikke bruger den Reliance spidsende, kan du skrue den og drop den i kanden, forsegling beholderen, flot og stram.

Må ikke overse detaljerne, fordi selv om de alle tilbyder disse tjenester, de ikke er alle lige. Et selskab kan erstatte dit batteri gratis, mens en anden kan opkræve dig prisen på batteriet og arbejdskraft til at installere den. Nogle selskaber opkræve betaling for brændstoffet i en akut levering, hvis du har deres grundlæggende plan men give brændstof gratis, hvis du er medlem af en mere omfattende plan.

I tilfælde af et dødt batteri, vil en AAA servicetekniker forsøge at jump-start dit køretøj. Hvis køretøjet ikke kan blive kickstartet, vil AAA levere og installere et nyt AAA mærke batteri. Du bliver ansvarlig for omkostningerne ved alle dele og arbejdsomkostninger, der er nødvendige for installationen, men AAA medlemmer får rabat på prisen på batteriet.

Hvad er en C.L.U.E. rapport? C.L.U.E. står for omfattende tab afsætningsgaranti Exchange. Det er en delt database forsikringsselskaber rapport, når du foretager en påstand. Hvis du har for mange krav på din rapport, C.L.U.E., der kan gøre dig radioaktive til andre forsikringsselskaber i tre år.

Vejhjælp bliver normalt gemt i pakken gratis når du køber en ny eller certificeret pre-ejet bil. Redaktionen har samlet en liste af vejhjælp dækning for nye biler baseret på producenten. Hver bilproducent sætter sine egne begrænsninger på hvor længe den gratis service vil vare ved kilometertal eller alder af køretøjet. Nogle brugt bil tilbud også omfatte vejhjælp planer, men de kan kræve en særskilt undersøgelse. Generelt vil en blår leveres gennem en af disse planer tage din bil til nærmeste forhandler, hvilket indebærer højere priser dele og arbejdskraft, medmindre de defekte dele er under garanti.

Extrication: AAA Plus-medlemmer kan bekymre sig mindre om omkostningerne ved at blive hængende et eller andet sted også. Extrication eller winching – trækker et køretøj ud af et sted eller noget – kan være kompliceret og dyrt. Hvis dit køretøj glider væk fra vejene og sidder fast i græsset, mudder eller en snowbank kan det tage mere end én tjeneste lastbil til at trække det. AAA Plus-medlemmer får to chauffører og to lastbiler gratis den første time. Sammenlignet med andre, kunne dette være en kæmpe besparelser. For eksempel, hvis extrication tager længere tid end en time, skulle State Farm nødsituation Road Service medlem betale out-of-pocket for uanset hvor meget tid to lastbiler brugt til at løsne deres køretøj.